Privacy Policy

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC DRILL INVEST SA are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
Scopul colectării datelor este operarea rezervarii serviciilor turistice, facturarea serviciilor turistice solicitate in conformitate cu prevederile Codului Fiscal si asigurarea pazei si securitatii bunurilor si valorilor persoanelor vizate si a bunurilor operatorului si a imprejmuirilor afectate acestora .
Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele dumneavoastra cu caracter personal, acestea fiind necesare pentru operarea rezervarii serviciilor turistice, facturarii serviciilor turistice solicitate si asigurarii pazei si securitatii bunurilor si valorilor dumneavoastra si ale operatorului de servicii turistice. Refuzul dvs. determină imposibilitatea rezervarii si platii serviciilor turistice .
Colectarea datelor cu caracter personal prin utilizarea mijloacelor de supraveghere video se face cu acordul dumneavoastra tacit (intelegerea si acceptarea semnificatiei indicatorului „Zona supravegheata video”). Spatiile supravegheate video sunt receptia hotelului Arena, parcarea si imprejmuirile aferente hotelului Arena.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate, la cerere, numai autoritatilor statului indreptatite prin lege.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC DRILL INVEST SA, Str. Gloriei nr. 14/3, loc. Tg. Mures, Jud. Mures, cod postal 540037, cu confirmare de primire, prin fax la numarul de telefon 0365-430988 sau la email : reservation@arenahotel.ro .e asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
S.C DRILL INVEST SA in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului http://www.arenahotel.ro / www.isuica.ro / www.pebsiunea-ab.ro/ www.bazasportiva.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati aceste website-uri, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate.
Vizitarea acestor website-uri de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate si implica acceptul implicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta acordul dumneavoastra tacit cu privire la continutul Termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate.
S.C DRILL INVEST SA isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-urilor http://www.arenahotel.ro / www.isuica.ro/ www.pensiunea-ab.ro, www.bazasportiva.ro , precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.
Termenii si conditiile si politica de confidentialitate prezentate sunt valabile si se aplica continutului websiteului http://www.arenahotel.ro / www.isuica.ro / www.pensiunea-ab.ro / www.bazasportiva.ro

DEFINITII:

date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
destinatar – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;
date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

Colectarea de date cu caracter personal

S.C. DRILL INVEST S.A. poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar. Colectarea datelor cu caracter personal prin utilizarea mijloacelor de supraveghere video se face cu acordul dumneavoastra tacit (intelegerea si acceptarea semnificatiei indicatorului „Zona supravegheata video”). Spatiile supravegheate video sunt receptia hotelului, parcarea si imprejmuirile aferente hotelului.
Formularul de rezervare prezentat pe site-ul http://www.arenahotel.ro / www.isuica.ro / www.bazasportiva.ro / www.pensiunea-ab.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta pentru rezervarea serviciilor turistice si apoi facturarea serviciilor.
Aceste informatii sunt prelucrate numai de persoana care se ocupa de rezervari online, potrivit organigramei societatii. Aceasta persoana are obligatia de a utiliza datele dumneavoastra cu caracter personal furnizare cu ocazia completarii formularului de rezervare numai in interesul serviciului.
De asemenea, in cazul in care utilizatorul decide achizitionarea pachetului turistic solicitat, datele dumneavoastra cu caracter personal sunt transmise securizat compartimentului contabilitate pentru intocmirea documentelor contabile conform legii.
Celor doua persoane care intra in contact cu datele dumneavoastra cu caracter personal le este interzisa utilizarea acestor date in afara serviciului precum si comunicarea acestor date catre terte persoane.
Folosim datele cu caracter personal cu urmatoarele scopuri:
Pentru confirmarea comenzii formulate;
Pentru a va anunta actualizarile ofertelor, ofertele speciale, informatii actualizate si alte servicii noi oferite
Pentru a livra documentele financiar contabile aferente serviciilor pe care le-ati cerut sau achizitionat.
Pentru a ne ajuta sa va transmitem cea mai buna oferta pentru solicitarea dumneavoastra.
Pentru a solutiona cererile si reclamatiile dumneavoastra.
S.C DRILL INVEST S.A. poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau daca exista o solicitare din partea dumneavoastra in acest sens.
Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.
S.C. DRILL INVEST S.A. nu vinde, nu schimba si nu inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Utilizarea datelor statistice si datelor anonime
S.C DRILL INVEST S.A. nu foloseste datele cu caracter personal pentru realizarea de date statistice. Datele cu caracter personal comunicate de turisti / agentii de turism care contin date cu caracter personal despre turisti sunt prelucrate numai pentru a contracta servicii turistice si a emite documente financiar-contabile in vederea efectuarii platii serviciilor comandate.
Legaturi externe
Site-ul http://www.arenahotel.ro / www.isuica.ro / www.bazasportiva.ro/ www.pensiunea-ab.ro poate contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului S.C DRILL INVEST S.A., website-uri care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de S.C DRILL INVEST S.A.

Minori
S.C DRILL INVEST S.A. nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. S.C DRILL INVEST S.A. poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati un site o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.
Impunerea acestei Politici de Confidentialitate
Daca aveti intrebari legate Politica de Confidentialitate sau daca doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre S.C DRILL INVEST S.A. si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati la adresa de mail reservation@arenahotel.com .
Legislatie
Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C DRILL INVEST S.A. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca potrivit dreptului comun.
SC DRILL INVESTSA
ADMINISTRATOR
SC RISE PROJECT SRL

You don't have permission to register
Siguranta dvs e importanta.